شبکه ترون
یکی از شبکه های کاربردی در ارزهای دیجیتال ترون میباشد
شبکه ترون را چقدر می شناسید؟ آیا می دانید داشتن اطلاعات در مورد بلاک چین ها و نحوه کاربرد آنها بسیار مهم است. ما در عصری زندگی می کنیم که دنیای فناوری در آن روز به روز وسعت بیشتری می یابد. اگر با آن همسو نشویم از این پیشرفت جا خواهیم ماند. به همین منظور darsfx در این مقاله به بررسی یکی از شبکه های محبوب بلاک چین یعنی شبکه ترون می پردازد.
برای شناسایی این شبکه محبوب و همینطور سایر اطلاعات شبکه ترون همراه ما باشید. شبکه ترون، به عنوان USDT-TRON شناخته می شود، USDT تتر در واقع توکن های شبکه ترون هستند که در شبکه TRON صادر می شود. این یک توکن استاندارد فنی است و بر اساس شبکه TRON یا بلاک چین می باشد و با استفاده از آدرس شبکه ترون کار می کند، به این معنی که تمام تراکنش های انجام شده با TRC20 در شبکه TRON انجام می شود و به آن شبکه انتقال ترون هم گفته می شود.
شبکه ترون چیست؟
در ابتدا خوب است قدری با و Tron چگونگی پیدایش آن بیشتر آشنا شویم. شبکه انتقال ترون یک پلتفرم یا بلاک چین می باشد که برای برنامه های غیر متمرکز(dApps) است.آنچه که تاریخچه ارز دیجیتال ترون و اطلاعات شبکه Tron در اختیار ما قرار می دهد بر می گردد. به سال 2017 که توسط نهادی غیر دولتی در سنگاپور و توسط فردی به نام جاستین سان ایجاد شد. Tron در ابتدا تنها توکن ERC20 بود و تحت شبکه اتریوم شروع به فعالیت کرد. تا آنکه در سال 2018 شبکه اصلی خود را راه اندازی کرد یعنی شبکه ترون TRC20 .
شبکه Tron TRC20 در واقع جهت پشتیبانی از محتوای دیجیتالی رایگان و همینطور غیر متمرکز ایجاد و طراحی شد. تیم ترون ادعا می کند که از ظرفیت بیت کوین و همینطور اتریوم گذر کرده و به بازدهی بالایی رسیده است و این توانایی را دارد که همواره در هر تایمی از شبانه روز بالغ بر ۲۰۰۰ تراکنش در ثانیه را مدیریت نماید.
شبکه Tron TRC20 شبکه اصلی ارز دیجیتالی ترون می باشد که در سالهای آغازین راه اندازی خود با سرعت بالایی شروع به پیشرفت کرد. به همان سرعت هم در میان علاقمندان کریپتو به محبوبیت رسید چنانکه تقریبا اکثر پروژه های بلاکچین به این شبکه انتقال پیدا کرده اند. شبکه انتقال ترون در کمتر از یک سال توانست رکورد تراکنشهای بلاک چین را جابجا کرده و در جایگاه نخست قرار بگیرد.
مشخصات شبکه ترون
شبکه انتقال ترون به کاربران خود این امکان و اجازه را می دهد تا قراردادهای خود را با هر پیچیدگی ایجاد نمایند. قراردادهای هوشمند بر روی ماشین های مجازی (virtual machines) اجرا می شود. در اینصورت شبکه Tron به عنوان یک پلتفرم توسعه دهنده عمل می نماید تا انواع متفاوتی از برنامه های کاربردی ایجاد گردد.
ماشین مجازی ترون (TRON Virtual Machine) اسم نرمافزاری می باشد که همانند ماشین مجازی اتریوم عمل کرده و قراردادهای هوشمند را اجرا می نماید. این ماشین زبان برنامه نویس سالیدیتی را ساپورت میکند و به هر قرارداد، میزان حافظه و قدرت پردازشی که آن برنامه برای اجرا شدن قرارداد لازم دارد را به آن اختصاص میدهد.
هدف ترون رسیدن به رویای بزرگی است که تبدیل شدن به اینترنت غیر متمرکز می باشد. در این راستا ترون مصمم است که در حیطه تولید محتوا به ویژه تولید محتوای مربوط به سرگرمی، واسطه هایی مانند اپ استورها، فیسبوک و اینستاگرام و…را حذف کند. یعنی خود بلاکچین تولید کننده های محتوا را مستقیما به مصرف کنندگان محتوا وصل کند. در خصوص اطلاعات شبکه Tron می توان این را هم اضافه کرد که استانداردی که شبکه TRC20 دارد، به یکپارچگی شبکه TRON و همینطور توکنهای ایجادشده روی این شبکه کمک می نماید.
معرفی ارزهای شبکه Tron
در مورد ارزهای دیجیتال شبکه Tronمی توان به TRX اشاره کرد که قبلا با نام Tronix شناخته می شد. ترون با برگزاری عرضه اولیه یا ICO موفق شد هفتاد میلیون سرمایه جذب نماید. در آن زمان TRX توکنی بود که در بستر اتریوم و بر مبنای استاندارد ERC-20 کار میکرد. بعد از یکسال از راه اندازی بلاکچین ترون تمامی توکن های TRX که روی شبکه اتریوم بودند به کوین TRX تبدیل شدند و در بستر شبکه بلاکچین ترون قرار گرفتند. TRX را می توان نیروی محرکه اکوسیستم ترون نامید.
ارز دیجیتال دیگر که میتوان برای شبکه Tronنام برد ارز دیجیتال تتر USDT است که در مقدمه مقاله به آن اشاره شد. بالاترین حجم معاملات در بستر TRC20 متعلق به ارز دیجیتال تتر است.
در مورد آدرس شبکه TRonبسیار مهم است که در نظر داشته باشید آدرس شبکه ترون و همینطور توکن های شبکه ترون تماما با حرف T شروع می شوند. چرا که اگر به اشتباه انتقالی را انجام دهید امکان برگشت آن وجود نخواهد شد و شما متضرر می شوید. زمانی که قصد دارید در بستر بلاکچین ترون انتقالی را انجام دهید باید TRC20 را انتخاب کرده و جهت انتقال توکن های شبکه ترون از والت ارز دیجیتال حتما باید تعدادی ارز دیجیتال ترون (TRX) در کیف پول برای پرداخت کارمزد موجود داشته باشید.
چه تفاوتهایی بین ERC20 و TRC20 وجود دارد؟
- بد نیست برای درک بهتر به بررسی تفاوتهایی که بین دو شبکه اتریوم و ترون وجود دارد هم اشاره کنیم.
یکی از تفاوتهای مهمی که بین شبکه ترون و اتریوم وجود دارد در روش اجماع در این دو شبکه می باشد. اجماع در ERC 20 به روش ماینینگ است و در شبکه ترون یا TRC 20 از طریق استیک کردن می باشد.
- از دیگر تفاوتها سرعت و میزان کارمزد دریافتی می باشد. از نظر سرعت می توان گفت که شبکه ترون (TRC 2O) از شبکه اتریوم(ERC 20) پیشی می گیرد. اتریوم در هر ثانیه نهایتا 30 تراکنش را انجام می دهد اما شبکه ترون در هر ثانیه 2150 تراکنش.
- از نقطه نظر محبوبیت می توان به اتریوم به دلیل آنکه قدیمی تر است و کوینهای بیشتری دارد لذا صرافی ها و کیف پولهای بیشتری از آن پشتیبانی می کنند، نمره بالاتری داد.
- از نظر تکنولوژی باید گفت که شبکه ترون از شبکه اتریوم جدیدتر است. در نتیجه تکنولوژی به کار رفته در آن نیز پیشرفته تر و جدیدتر است. البته این را هم اضافه می کنیم که بروز رسانی های بی نظیر تیم توسعه دهنده اتریوم را هم نمی توان نادیده گرفت.
حرف آخر
شبکه ترون سیستم عاملی است که بر پایه بلاکچین مبتنی می باشد. این شبکه دربردارنده مجموعه ای از قوانین و دستورالعملها ست که توکنهای ایجادشده بر روی این شبکه ملزم هستند که آنها را رعایت کنند. این قوانین، شامل قوانین ایجاد توکن جدید، قوانین ناظر بر ارسال و دریافت توکن و تاییدیههای انتقال توکن هستند. تعریف استاندارد TRC20، مشابه تعریفی است که از استاندارد ERC20 ارائه میشود. با توجه به آنچه که در متن مقاله به آن پرداخته شد می توان گفت که بلاک چین ترون در بعضی موارد شباهت زیادی به بلاک چین اتریوم دارد. این شباهت، ممکن است به این دلیل باشد که ترون، در ابتدا توکنی بر روی بلاک چین اتریوم بود. شبکهی TRC20 یکی از بهترین شبکهها برای خریدن تتر می باشد چرا که سرعت انتقال آن بالا و کارمزد انتقال پایین است. با امید به مورد پسند واقع شدن این مقاله برای شما دوستان همراه نظرات ارزشمند خود را با ما به اشتراک گذارید.